Açelya Apart Eskişehir

Yol Tarifi Al

Blog

Eskişehir Öğrenci Apartları

eskisehir-ogrenci-apartlari.png

Eskişehir, binlerce öğrenciye ev sahipliği için yüzlerce apartın yer aldığı bir şehirdir. Öğrenci apartları, tüm öğrencilere bütçelerine en uygun şekilde konforlu, güvenli bir ortam sağlamak üzerine hizmet verir.

Bu öğrenci apartları arasından seçim yapmak içinse herkesin önce kendi kriterlerini belirlemesi gerekir.

Eskişehir'de öğrencilere huzurlu bir konaklama sunan apartlarımızla, tüm imkanlara erişebileceğiniz ve güvenli bir ortamda eğitim sezonunu geçirebilirsiniz. Şehir merkezinde bulunan apartımız, üniversiteye tek tramvayla kolayca ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda şehir merkezine de kolaylıkla gidip günlük işlerinizi halledebilirsiniz.

Güvenlik açısından da deprem yönetmeliklerine uygun şekilde tasarlanmış binamız, öğrencilere ve ailelere ekstra bir güven sağlamaktadır. Tek veya çift kişilik odaların yanı sıra tek kişilik suit odalar da bulunmaktadır.

Öğrenciler için apart içerisinde en önemli faktörlerden biri, ders çalışabilecekleri ve dinlenebilecekleri rahat bir alan sağlamaktır. Odalarımız, tam donanımlı olanaklarıyla profesyonel bir anlayışla hizmet vermektedir. Ortopedik yataklarda dinlenebilir ve iyi bir uyku uyuyabilirsiniz. Ayrıca sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda ders çalışabileceğiniz özel masa ve sandalyeler de odalarda mevcuttur. Böylece yıl boyunca sadece derslerinize odaklanabilir, geri kalan tüm hizmetleri bize bırakabilirsiniz.

Güvenli ve konforlu bir çalışma ortamının yanı sıra, sosyal açıdan da sizlere birçok imkan sunuyoruz. Ortak alanlar sayesinde farklı insanlarla sohbet edebilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Ayrıca 7/24 internet erişimiyle sürekli olarak dünya ile iletişim halinde olabilirsiniz. Apart içinde keyifli zaman geçirirken sıkılmazsınız. Odalarda ayrıca 7/24 sıcak su ve televizyon gibi daha pek çok olanak da sizleri bekliyor. Her odada dolap, komodin ve çekmece gibi eşyalarınızı rahatlıkla düzenleyebileceğiniz alanlar bulunmaktadır.

Eğitim sezonu boyunca güvenli bir yaşam imkanı sunan apartlarımızda, profesyonel düzeyde üretim olanaklarına sahibiz. Mantolama ve özel ısıtma sistemi sayesinde kış aylarını sıcacık bir odada güven içinde geçirebilirsiniz. Kahvenizi ya da çayınızı alabilir, ders çalışabilir, televizyon izleyebilir veya internete girebilirsiniz.

sosyal medya
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım